Direct door naar content

Financiën voor sportclubs

 

Financiële steun

Uniek Sporten Crowdfunding

Via Uniek Sporten Crowdfunding kun je snel en gemakkelijk jouw eigen crowdfundingcampagne starten. Om bijvoorbeeld geld op te halen voor de aankoop van zitwaterski’s of het organiseren van een G-voetbaltoernooi. Alles is mogelijk en je hebt zelf de controle. De eerste 5% krijg je van Fonds Gehandicaptensport bij de start van je project als je voldoet aan de voorwaarden. Als jouw project een match is met onze sponsoren dan kan dat zomaar verdubbelen.

Naar Uniek Sporten Crowdfunding

Landelijke fondsen

Zoek je toch liever een organisatie die jou financieel kan ondersteunen door middel van een subsidie? Wij hebben een overzicht gemaakt van een aantal organisaties waarbij een aanvraag kan worden gedaan.

Contact opnemen?

Naast deze organisaties zijn er programma’s die sportclubs de mogelijkheid geven hun sportaanbod (verder) te ontwikkelen. Wil je meer weten over financiële ondersteuning? Je kan met al je vragen terecht bij de contactpersoon in jouw gemeente.

Verder zoeken?

Diverse gemeenten en regio’s hebben subsidieregelingen en er bestaan organisaties en websites die je de weg kunnen wijzen op financieel gebied, zoals de subsidiedatabase van het Kenniscentrum Sport.

Programma van:

Partners: