Direct door naar content

ONBEPERKT podcast #22

Aflevering 22

In de 22ste aflevering van ONBEPERKT ontvangen Eva en Marcel een bijzondere gast: handbiker en festivalliefhebber Noa de Groot.

Noa liep in de zomer van 2020 een dwarslaesie op na een auto-ongeluk tijdens een kampeertrip met vrienden. Terwijl zij blijvende schade opliep, bleven haar vrienden ongedeerd. Na drie weken in het ziekenhuis en zes maanden revalidatie in de Sint Maartenskliniek besefte Noa dat haar leven voorgoed was veranderd. 

Ze moest stoppen met haar studie aan de Hotel School in Maastricht en zat gewoon niet lekker in haar vel. Toen kwam sport op haar pad. Ze begon steeds meer te trainen en ontdekte een nieuwe wereld van festivals. Ondanks het advies van haar arts besloot ze deel te nemen aan de HandbikeBattle. Daar verraste ze iedereen, maar vooral zichzelf door als eerste te finishen met haar e-handbike.

Dit succes heeft Noa doen besluiten op zoek te gaan naar nog meer uitdagingen. Welke dat zijn en hoe Noa van auto-ongeluk tot HandbikeBatlle kandidaat ging hoor je in de nieuwe aflevering van ONBEPERKT. 

De ONBEPERKT podcast is ook te beluisteren via Apple Podcast en Soundcloud

🎧 SHOWNOTES 🎧

In deze aflevering hoor je onder andere de volgende onderwerpen voorbijkomen:

 

 

ONBEPERKT podcast

ONBEPERKT is een show over beperkingen. Zichtbaar en onzichtbaar. Iedere aflevering ontvangen Eva Eikhout en Marcel Maijer een gast en praten ze over de beperkingen van zichzelf en elkaar. 

ONBEPERKT is een podcast van Uniek Sporten, een initiatief van Fonds Gehandicaptensport. 

Programma van:

Partners: