Direct door naar content

Probeer gratis nieuwe sporten uit tijdens de ASML Zomerspelen

01 juli 2024

Vanaf 8 juli staan de ASML Zomerspelen op de agenda in Eindhoven, Helmond en Veldhoven. Tijdens het evenement kan je iedere dag gratis een andere sport uitproberen. In samenwerking met Uniek Sporten Brabant is er ook aanbod voor kinderen met een beperking of chronische aandoening.

Heb jij altijd al eens willen paardrijden? Droom jij ervan om deel uit te maken van een voetbalteam? Wil jij aan je zelfverdediging werken met krav maga? Of trek jij deze zomer de bokshandschoenen aan? Deze zomer kan je het gaan proberen tijdens de ASML Zomerspelen.

De ASML Zomerspelen is een samenwerking tussen ASML, het BrabantSport Fonds en een aantal regionale organisaties. Het doel is om kinderen van 6 tot en met 18 jaar een onvergetelijke en sportieve zomer te geven. Het evenement wordt knallend afgesloten op 14 augustus in het Jan Louwers Stadion met een kei vet sportfestival. Het feest is gratis voor iedereen die heeft meegedaan aan een sport.

Meer informatie en inschrijven 
Inschrijven voor de evenementen doe je op de website van de ASML Zomerspelen. Daar vind je ook meer informatie over waar en wanneer welke sporten op de planning staan. Per stad (Eindhoven, Helmond of Veldhoven) vind je in het inschrijfproces een overzicht van de verschillende activiteiten. Heb je een vraag over het evenement? Neem dan contact op via info@asmlzomerspelen.nl of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-20860286.

Terug naar nieuwsoverzicht

Vind een beweegcoach bij jou in de buurt

Benieuwd welke beweegvorm bij jou past? Of heb je vragen over hoe je in deze tijd in beweging kan blijven? Een regioconsulent of beweegcoach bij jou in de buurt staat voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van een passende sport.

Stuur een mailtje met jouw beweegvraag en je woonplaats naar info@unieksportenbrabant.nl of selecteer hieronder je gemeente en ontdek met wie jij contact kunt opnemen.

Selecteer je gemeente